Oppdatering om aktiviteten vår før påske

Da nærmer påsken seg med stormskritt, og det gjør godt selv om den for mange blir svært annerledes i år!

Vi ønsker imidlertid å gi dere en ny oppdatering om situasjonen ved våre avdelinger i disse koronavirustider.

Som nevnt i forrige informasjonsskriv, har heller ikke vi i Feiring helt kommet unna å bli påvirket av situasjonen, men etter de grepene vi tok tidlig har vi imidlertid ikke vært nødt til å gjøre ytterligere tiltak. Til tross for situasjonen er vi derfor glade for å kunne melde at vi fortsetter å holde produksjonen oppe på forventet nivå, og ser for oss å gjøre det samme i tiden fremover.

Vi fortsetter våre smittereduserende tiltak med stengt tilgang for kunder til å foreta opplasting ved våre anlegg utenfor vanlige åpningstider, og våre strenge rutiner med hensyn på rengjøring opprettholdes.

Vi registrerer at det er høy og til dels stigende aktivitet hos dere – våre kunder, og signalene er jo at dette vil fortsette etter påske de aller fleste steder. Dette er gode nyheter for oss alle!

Viktigheten av gjensidig informasjon er stor, og vi vil snarest mulig informere dere ved endringer i våre planer eller forutsetninger dersom disse vil kunne påvirke leveranser til deres prosjekt, og ber om at dere tilsvarende informerer oss ved eventuelle endringer fra deres side.

Åpningstider ved våre anlegg i påsken finner du her.

Feiring forsøker også å bidra i dugnaden for lokalsamfunnet, og har i dag overrakt flere lokale kommuner 100 liter med håndsprit, til bruk der hvor det gjør mest nytte. Dersom dere er i mangel på håndsprit må dere gjerne ta kontakt, da vi har tilgang via en produsent som har kapasitet til å forsyne oss med dette.

Avslutningsvis vil vi ønske dere en god og avslappende påske, og håper at vi alle fortsatt holder oss friske og klare for nye tak etter påskeferien slik at vi sammen bidrar til å holde samfunnet i gang!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe vi kan bistå dere med.

Siste saker