Er du vår nye Laboratorieleder?

01.04.2019, 17:01
asfalt

Er du vår nye Laboratorieleder?

01.04.2019, 17:01

Vi søker ny laboratorieleder innen pukk, grus & asfalt.
Søknadsfrist: 1. mai 2019

Arbeidsoppgaver vil bl.a. være:
Daglig drift av laboratoriet, følge opp sertifiseringer, utarbeide asfaltresepter, dialog med interne og eksterne kunder vedrørende prøveuttak og prøveresultater, utarbeide og følge opp interne rutiner mm.
Kvalifikasjoner: Relevant høyere utdanning (Bsc, ingeniør ell.), erfaring fra og god kjennskap til asfalt og asfaltresepter. God kunnskap om og erfaring med produkt og prøvingsstandarder. Ledererfaring.
Personlige egenskaper: Gode lederegenskaper, godt humør, stor grad av serviceinnstilling og samarbeidsevne. Må trives i et industrielt miljø, være nøyaktig, selvstendig, systematisk og strukturert, inneha gode evner til kommunikasjon, -både muntlig og skriftlig. Grunnleggende og gode holdninger til HMS. Være operativ og kjent med bruk av IT verktøy.

Vi kan tilby:
Jobb i en bedrift med ressurser for drift de kommende 80-100 år, en særlig stabil og positiv arbeidsstokk i et trivelig og uformelt miljø, muligheten til å jobbe med noen av bransjens dyktigste fagfolk. Svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Gode betingelser for rett person.

Arbeidsspråket er norsk. Søker må beherske norsk eller annet skandinavisk språk muntlig og skriftlig.  

Flere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Laboratorieleder Nina Egeberg 90660480 eller HMSK- leder Ole Viken 40248474
Søknad sendes til HR-leder Aina S. Nyberget, aina.nyberget@feiring.no

Søknadsfrist: 1. mai 2019

DelE-postPrint