Vi søker avdelingsleder: Vestfold

27.06.2019, 11:30
asfalt

Vi søker avdelingsleder: Vestfold

27.06.2019, 11:30

Vi søker avdelingsleder: Vestfold

Stillingstittel: Avdelingsleder
Sted: Vestfold, Taranrødveien 3171 Sem
Frist: 30.07.2019
Varighet: Fast
Søknad merkes: 201222678
Sektor: Privat
Stillingsfunksjon: Salg

Er du Vestfolds fremste entreprenør ?

Feiring Vestfold ble etablert i 2017, og skal utvikle Feirings posisjon i markedet. Konsernet har store ambisjoner for regionen. Med unike muligheter, og en av markedets fremste aktører i ryggen, vil du være med å lede Feiring Bruk inn i en svært spennende tid. Avdelingen er under etablering. Du vil samarbeide tett med våre produksjonsteam, øvrig avdelinger, men også med lokale partnere og myndigheter. Samtidig vil du være vår viktigste ressurs mot alle våre kunder i regionen.

Viktigste arbeidsoppgaver:
Dine viktigste oppgaver vil være å drive aktivt salg sammen med vår øvrige salgsavdeling, samt utvikling og ledelse av virksomheten i regionen. Markedet for selskapets produkter er sterkt voksende og ditt ansvar vil blant annet være å identifisere nye muligheter. Rollen vil være strategisk viktig, for å nå våre mål om langsiktig vekst. Du vil inngå i forretningsområdets ledergruppe.

Sentrale arbeidsopgaver:
- Operativ ledelse av våre to avdelinger i Vestfold
- Bygg og sikre relasjoner med kunder, partner, og lokale myndigheter
- Ansvarlig for budsjett og resultat
- Bidra til å optimalisere forhold mellom salg og produksjon

Kvalifikasjoner:
Det er et ønske at du har økonomisk-, markeds- eller teknisk rettet utdanning, men relevant erfaring og dokumenterte resultater fra tilsvarende ansvar og oppgaver,vil kunne kompenseres for dette. Du må vise til ledelse og utvikling av tilsvarende virksomhet i relevant bransje over tid. Det vektlegges at du er evner å utvikle virksomheter med kremmerånd, en entreprenør .

Egenskaper:
Du har en uformell lederstil med naturlig autoritet og faglig kompetanse. Du er trygg i en kommersiell rolle med tydelig resultatfokus. Du er operativ og personlig engasjert med en betydelig følelse for ansvar. Feiring Bruk er opptatt av langsiktighet, er kjent for sin serviceinnstilling og nærhet til kunden. Derfor viktig at du har perspektiver på det du gjør, er positiv og liker hektiske hverdager.

Vi tilbyr:
Som Avdelingsleder i Feiring Bruk vil du få en viktig rolle i en av bransjens mest lønnsomme og solide konsern med lang historie. Du vil få betydelig mulighet til å påvirke og videreutvikle kjernevirksomheten sammen med kompetente kollegaer i et stabilt og trivelig miljø. I Feiring Bruk vil du synes og gjøre en forskjell!

Om arbeidsgiveren
Feiring Bruk er et familieeiet konsern som har sin opprinnelse i pukk- og grusindustrien. Virksomheten er en av landets ledende leverandører med 12 stasjonære pukkverk og 20 mobile knuseenheter med en årlig totalproduksjon produksjon på ca. 4 millioner tonn. I tillegg er konsernet en betydelig aktør innen asfalt produksjon, mottak av gravemasser og salg av geosynteter.

Konsernet omsetter for ca. 650 millioner og har ca. 180 ansatte.

Feiring Bruks nye avdeling i Vestfold er etablert i tråd med konsernets strategi om å være den mest betydningsfulle leverandøren i markedet. Som fundament for dette, har konsernet nå inngått avtaler for utvikling av ressurser med mulighet for produksjon de neste 100 årene. Samtidig planlegges etablering av regionens største massemottak. Dette vil bidra til å gi kundene optimal logistikk på pukk og gravemasser. For å lede utviklingen av Feiring Bruk i regionen, søker vi nå etter deg som vil være med å ta oss til nye høyder. les mer på feiring.no

DelE-postPrint