Hopp til hovedinnhold

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema og bestillingsskjema

Når du fyller ut et skjema så sendes all informasjon som du legger inn i skjema til oss gjennom e-post, dette inkluderer alle felt som er fylt ut for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse og beskjed til oss. Denne informasjonen blir behandlet av våre ansatte og lagret i ubegrenset tid, for at vi skal kunne ha oversikt over service- og behandlingshistorikk for våre brukere. Fordi e-postsystemet er ukryptert bør man unngå å sende sensitiv informasjon.

Jobbsøkere

Dersom du søker jobb hos Feiring Bruk, trenger vi å behandle opplysninger om deg for å vurdere din søknad. Behandlingsgrunnlaget for dette er fordi behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før en avtaleinngåelse. Alle stillingssøknader blir journalført hos Feiring Bruk. Disse blir lagret i vårt elektroniske arkiv til ansettelsessprosessen er avsluttet. Alle andre dokumenter, slik som søkerlister, innstillinger og åpne søknader, bevares i ett år.

Informasjonskapsler

Hvis du bruker en tjeneste, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du skal bruke tjenesten. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for ‘Husk meg’ vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler, delingsknapper osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet. Her gjelder de eksterne nettstedenes egne personvernerklæringer.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksport fil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss som har blitt lagret. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-klassevurdering, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes av Baggy Media AS og de står for nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Serverne ligger hos Hetzner, som er en profesjonell og anerkjent hosting leverandør og holder til i Tyskland. Passord knyttet til brukerprofilene krypteres i databasen slik at ingen kan se hvilket passord som er knyttet til en brukerkonto, selv ikke teknisk personell. Det er flere nivåer av tilgangskontroll i løsningsarkitekturen. Operatører for ordreadministrasjon har tilgang til ordrer og behandling av disse.

Endringer

Vi kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller henvendelser til personvern kan dere ta kontakt på GDPR@feiring.no

Du kan klage på hvordan vi behandler dine opplysninger til

Datatilsynet E-post: postkasse@datatilsynet.no Telefon: 22 39 69 00.

bars