Massetransport

Massetransport

Få massene helt fram

Vi leverer pukk, grus og singel fra våre avdelinger ut til ditt prosjekt og mellom forskjellige lokasjoner. I tillegg henter vi overskuddsmasser fra prosjekt og transporterer det til rett mottak.

Vi gjør massehåndtering enkelt for våre kunder

Vi vet at flere av våre kunder ønsker å forholde seg til kun én aktør, både for massetransport og massehåndtering. Mer komplisert massehåndtering, spesielt i form av økende krav til miljørapportering og fokus på kvalitet og bærekraft, har forsterket dette behovet. 

Sammen med Lierfoss Transportsentral

Med på laget har vi Lierfoss Transportsentral og kan nå tilby massetransport. Vi leverer masser fra våre avdelinger eller mellom prosjekter, i tillegg til å hente og transporterer overskuddsmasser.

Utslippsfri transport

I 2020 stilte Oslo kommune krav om fossilfri massetransport til og fra kommunens egne byggeplasser. Nå i 2024 skal klima og miljø vektes 30% i alle offentlige anbud. Vi hjelper deg med utslippsfri transport og har både elektrisk lastbil og lastebil på biogass tilgjengelig.

På vår avdeling på Lørenskog har vi også vår området «Grønn massetransport». Her finner du fyllestasjon for biogass og Norges hurtigste hurtigladere for ellastebiler.

Priser og kontakt

Klikk her for priser

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for et uforpliktende tilbud på tlf 67 91 60 60 eller mail post@feiring.no

Sjåfør?

Er du lastebilsjåfør og ønsker å kjør for oss? Sjekk ut ledig stilling her.