Digital forretningsutvikler / CTO - Feiring

Digital forretningsutvikler / CTO

Vil du jobbe med forretningsutvikling, og drive teknologien som skal til for at vi blir en industriell leder innen bærekraft?

Søknadsfrist: 20.04.2020

Vi er et norsk industrikonsern som ønsker å ta en ledende posisjon innen ConstructionTech og vi ser nå etter en som kan være pådriver for nettopp dette! Har du lyst til å være med å lede et familieeid konsern, som satser på teknologi trygt gjennom hele reisen fra dagens systemutfordringer, til fremtidens datadrevne industrileder innen miljø og teknologi? Vi står i dag helt i bresjen av skiftet fra en grå til grønn hverdag og jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og strekke oss mot nye ambisiøse mål for et mer bærekraftig samfunn. Vi søker aktivt dialog med våre kunder, myndighetene og samfunnet der vi ser at vi kan bidra til innovasjon, verdiskaping og bærekraftige løsninger. Har du lyst til å gjøre oss til bransjens ledende aktør ved å ta i bruk ny og spennende teknologi?

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et selskap med korte beslutningslinjer og et langsiktig fokus. Dette innebærer at du vil stå i spissen fra idé til utførelse! Du vil få ansvar for viktige teknologiske valg, bygge plattformer og bidra til å sette fremtidig retning for Feiring. Du vil fra et tidlig tidspunkt komme inn i spennende prosjekter og raskt få stor beslutningsmyndighet for at vi skal komme dit vi ønsker. Dette innebærer å ivareta nåværende forretning, samtidig som du vil bidra til å utvikle eksisterende og ny business. Du blir en del av et engasjert, og faglig dyktig lederteam med frihet til å forme din egen arbeidshverdag.

Hvem er du?

Vi tror du har en bakgrunn fra forretningsutvikling, med en sterk teknologisk forståelse i bunn. Du er vant til å tenke innovasjon og effektivisering, samt trives i grensesnittet mellom forretning og teknologi. En sterk pådriver, som er kjent med å se muligheter for å optimalisere prosesser og trives med å gjennomføre både små og store prosjekter. Du evner å kommunisere tydelig samtidig som engasjere de rundt deg! Du har stor gjennomføringskraft og kan vise til spennende prosjekter du har vært med å implementere.

Vi håper at du er kjent med en holistisk tilnærming til virksomhets- og systemarkitektur og deler vårt målbilde om en moderne microservices arkitektur. Det er viktig for oss å skape gode kundereiser og sette brukerne i sentrum gjennom våre utviklingsprosjekter. Har du jobbet med Design Thinking eller Canvas hadde dette vært kult! Du tenker langsiktig, samtidig som det er kort vei fra hands-on problemløsning til å samarbeide med kolleger i ulike roller hos oss – fra maskinførere til CEO. Du er selvgående, trives med endring, er ikke redd for å ta i et tak og gledes over å være en del av vår vekst!

Vi er stolte av selskapet vårt!

Feiring har sin opprinnelse i produksjon og salg av byggeråstoff til bygg- og anleggsbransjen, og har siden 1962 hatt sitt hovedkvarter på Lørenskog. I dag er selskapet etablert med avdelinger fra Troms i nord til Vestfold i sør. Vi lever etter våre fem grunnverdier «løsningsorientert, kompetent, hederlig, langsiktig og en god nabo», som Digital forretningsutvikler / CTO i Feiring er det viktig at også du kjenner deg igjen i disse verdiene – er du med?

Våre rådgivere i Dfind, Jacob Bruun og Ingrid Solheim er tilgjengelig via 921 33 989 / 464 18 032. Eller fra jacob.bruun@dfind.no / ingrid.solheim@dfind.no

Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

Om oss

Feiring leverer produkter og løsninger til utvikling av samfunnets infrastruktur. Gjennom bærekraftig ressursforvaltning, innovasjon, kompetanse og servicerettet salg skal vi bidra til høy verdiskapning for kunde og samfunn, med minimal miljøbelastning.