IT Operations Manager - Feiring

IT Operations Manager

Vi vil bli bransjens ledende aktør ved å ta i bruk ny og spennende teknologi, lyst å bli med?

Søknadsfrist: 28.09.2020

Feiring er et norsk industrikonsern som ønsker og ta en ledende posisjon innen ConstructionTech. Har du lyst til å være med og bidra hos et familieeid konsern, som satser på teknologi for å løse både dagens og fremtidens utfordringer? De er kommet et godt stykke på vei, men behovet utvikler seg kontinuerlig og målet er å gjøre Feiring fremtidens datadrevne industrileder innen miljø og teknologi. Vi står i dag helt i bresjen av skiftet fra en grå til grønn hverdag og jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og strekke oss mot nye ambisiøse mål for et mer bærekraftig samfunn. Vi søker aktivt dialog med våre kunder, myndighetene og samfunnet der vi ser at vi kan bidra til innovasjon, verdiskaping og bærekraftige løsninger.

Har du lyst til å sikre at IT støtter Feiring til å bli bransjens ledende aktør ved å ta i bruk ny og spennende teknologi?

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et selskap med korte beslutningslinjer og et langsiktig fokus. Du får stort handlingsrom og beslutingsfrihet. Du vil støtte Feiring ved å drifte, tilrettelegge og bidra med brukerstøtte for systemer og infrastruktur i konsernet. En stor del av din rolle vil være å sørge for at dette styres mest mulig effektivt, slik at vi kan forbedre konsernets forretningsmessige og administrative prosesser. Du vil rapportere til vår nye CTO, Kenneth og være med og forme IT-avdelingens fremtidige retning. Du blir en del av en engasjert og faglig dyktig gjeng, med et genuint ønske om å levere tjenester og forretningsstøtte i verdensklasse.

Vi forventer at arbeidsoppgavene i rollen kommer til å se omtrent slik ut, men legger opp til at du kan være med å påvirke din egen arbeidshverdag:

 • Bistand innenfor IT-Arkitektur
 • Vedlikehold og utvikling av Skytjenester (IaaS, PaaS)
 • Applikasjonsforvaltning (ex. O365)
 • Drift og optimalisering av nettverk, infrastruktur og applikasjoner
 • Leverandøroppfølging- og kontakt
 • Løpende fokus på IT-Sikkerhet
 • Systemadministrator (brukeradmin, tilgangskontroll m.m.)
 • Brukerstøtte (opprettelse av brukerinstruksjoner, support «onsite» og remote)
 • Sikre dokumentasjon av IT infrastruktur og systemer
 • Fakturahåndtering og Budsjettansvar
 • Førerkort klasse B er et krav

Hvem er du?
Vi ser etter deg som er trygg i drift- og supportrollen, trives med å være i front og er vant til å levere høy standard. Vi tror du har en bakgrunn fra drift og support av infrastruktur og applikasjoner. Du evner å se problemene fra brukerne sin side og snakke brukernes språk. Du er vant til å tenke effektivisering og samhandling samt trives i grensesnittet mellom forretning og teknologi. Du er en sterk pådriver, som ser muligheter for å optimalisere prosesser og trives med å gjennomføre både små og store prosjekter. Du vil være kontaktpunktet og ansvarlig for alle IT- henvendelser. Dette inkluderer både hands-on IT-oppsett og som bestiller hos våre IT- leverandører. Den rette kandidaten er pragmatisk og en endringsagent som holder fanen høyt for god samhandling, support og delingskultur. Du er i tillegg en naturlig nysgjerrig person, med sterk gjennomføringsevne og god struktur i ditt daglige arbeid. Du har jobbet med Azure, Dynamics 365 og Microsoft 365, og kan vise til dokumenterte resultater fra ovenstående arbeidsoppgaver.

Vi er stolte av selskapet vårt!
Feiring har sin opprinnelse i produksjon og salg av byggeråstoff til bygg- og anleggsbransjen, og har siden 1962 hatt sitt hovedkvarter på Lørenskog. I dag er selskapet etablert med avdelinger fra Troms i nord til Vestfold i sør. Vi lever etter våre fem grunnverdier «løsningsorientert, kompetent, hederlig, langsiktig og en god nabo», som IT Operations Manager Feiring er det viktig at også du kjenner deg igjen i disse verdiene – er du med?

Våre rådgivere i Dfind, Jacob Bruun og Kristian Clifford er tilgjengelig via 921 33 989 / 400 21 566 eller jacob@dfind.no / kristian@dfind.no

Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

Feiring leverer produkter og løsninger til utvikling av samfunnets infrastruktur. Gjennom bærekraftig ressursforvaltning, innovasjon, kompetanse og servicerettet salg skal vi bidra til høy verdiskapning for kunde og samfunn, med minimal miljøbelastning.

Om arbeidsgiveren

Feiring Bruk er et familieeiet konsern som har sin opprinnelse i pukk- og grusanlegg. Virksomheten er en av landets ledende pukk- og grus leverandører med 11 stasjonære pukkverk og 20 mobile knuseenheter som har en årlig totalproduksjon på ca. 5 millioner tonn. I tillegg er konsernet en betydelig aktør innen asfalt produksjon, mottak av gravemasser og salg av geotekstiler. Konsernet omsetter for ca. 630 millioner og har ca. 180 ansatte.