Feiring utvider virksomheten i Vestfold - Feiring

Feiring utvider virksomheten i Vestfold

Feiring Vestfold overtar Himberg Pukkverk i Tønsberg og styrker med det sin posisjon i regionen.
– Vestfold er et spennende marked med mange små og mellomstore industribedrifter. Vi har klare ambisjoner om å ta en større del av markedet her, sier Sverre Carlson, leder for Feiring Vestfold.

Sverre Carlson, leder for Feiring Vestfold

Utvidelsen innebærer at Feiring tar over rettighetene til pukkverket “Himberg” i Tønsberg. Re Pukkverk, som Feiring allerede har virksomhet på ligger vegg i vegg. Med dette mer enn dobler Feiring driftsarealet for virksomheten og blir nå driver av hele «Himbergforekomsten».

Dronebilde over Himberg og Re

Forbedre samfunnets ressursutnyttelse
– Feiring ønsker å forbedre samfunnets ressursutnyttelse og drive fornuftig masseforvaltning. Med større områder får vi mer effektiv drift, men også muligheten til å etablere og samle virksomheter beslektet til pukkverksproduksjon på ett anlegg. Det er både effektivt og bærekraftig, sier Carlson.

Feiring overtar rettighetene til pukkverket etter Veidekke. I første omgang vil ikke kundene merke de store endringene, men Carlson legger ikke skjul på at Feiring har større ambisjoner for området på sikt. Vi ønsker å bli en totalleverandør innenfor masseforvaltning, avslutter Carlson.

Vestfold er satsningsområde for oss
Ved å slå sammen pukkverkene Re og Himberg vil Feiring få en unik mulighet til å gjøre massehåndtering enkelt, lønnsomt og bærekraftig, slik at våre kunder kan fokusere på å bygge, sier Robert Norbeck, daglig leder i Feiring Bruk. Vestfold er et satsningsområde for oss i Feiring og denne utvidelsen vil helt klart gjøre oss mer konkurransekraftige i regionen, sier en meget fornøyd daglig leder.

Daglig leder i Feiring Bruk, Robert Norbeck, er fornøyd.

Siste saker