Gunnar Holth Grusforretning kjøper Feiring Nord - Feiring

Gunnar Holth Grusforretning kjøper Feiring Nord

Gunnar Holth Grusforretning AS (GHG) har blitt enige med Feiring Bruk AS (FB) om kjøp av samtlige aksjer i Feiring Nord AS, en ledende leverandør av pukk og grus i Troms- regionen. Kjøpet trer i kraft fra og med 1. november 2023.

Feiring Nord, tidligere North Rock, ble etablert i 2009 med formål om å bygge en solid regional leverandør av pukk og grus til Troms- og Finnmarksregionen. Feiring overtok 100 prosent av aksjene i selskapet i 2017 og har siden bygget det til å bli en av regionens største pukkverksaktører. Feiring Nord har 5 ansatte og en omsetning på ca. 40 millioner kroner i 2022.Selskapet har avdelinger på Vannøya i Karlsøy kommune og på Skattøra i Tromsø.

Feiring Nord har lykkes med mye siden oppstarten, og takket være dyktige ansatte og lojale kunder har selskapet hatt en sterk vekst år etter år. Pukkverket på Vannøya er Nord-Norges største regulerte pukkressurs, og har vært foretrukken i markedet på grunn av sin gode kvalitet og lave egenvekt.

Vi er stolte over den reisen vi har hatt med våre ansatte og kunder i Feiring Nord. Nå som selskapet har befestet sin posisjon og går over i en ny fase, er vi glade for at det er GHG som overtar stafettpinnen. GHG er en solid aktør med en sterk lokal tilstedeværelse i Nord-Norge og som har de beste forutsetningene for å utvikle virksomheten i nord videre. Jeg føler meg trygg på at ansatte og kunder vil bli godt ivaretatt hos Gunnar Holth Grusforretning.

Knut Ollendorff, daglig leder Feiring Bruk

Siste saker