Ny avdelingsleder i Feiring Vestfold - Feiring

Ny avdelingsleder i Feiring Vestfold

Vestfold har vært et satsningsområde for Feiring Bruk de seneste årene. Med eksisterende og planlagte anlegg i Vestfold har selskapet ambisjoner om å betjene hele det regionale markedet fra Horten i nord til Porsgrunn i sør. I januar 2020 trådte Trond Espen Giæver inn i rollen som avdelingsleder for Feiring Vestfold. 

Trond Espen Giæver har bakgrunn som salgssjef i Vestfold og Buskerud hos Franzefoss, og senere også anleggssjef i samme området. Nå er han klar for nye utfordringer hos Feiring Vestfold, som han beskriver som en spennende, uavhengig utfordrer i Vestfold. 

Grønt skifte

Giæver forteller at bransjen til tider får et urettmessig dårlig rykte i storsamfunnet, men at den faktisk bidrar positivt i forhold til det grønne skiftet, om bare rammebetingelser og vilkår legges til rette for det. 

Fokus på miljø er viktig for Feiring Bruk. Selskapet er fremtidsrettet og nytenkende gjeldende håndtering av overskuddsmasse, bevisste på sirkulærøkonomi og utviklet Norges første EPD-kalkulator for miljøoppfølging av sine pukk-produkter, sier Giæver. 

Utfordrer i Vestfold

Feiring Vestfold åpnet dørene til sin første etablering i regionen, Re Pukkverk, høsten 2019 – et første steg i en langsiktig satning i fylket. Vi er i det hele tatt svært entusiastiske rundt etableringen i Vestfold og med ansettelsen av Trond Espen er vi godt rigget for å ta en solid posisjon i markedet, sier Knut Ollendorff, daglig leder i Feiring Bruk.

Giæver beskriver Feiring Bruk som en fremtidsrettet aktør i en på mange måter tradisjonell bransje.

Feiring Bruk er en familiebedrift, også i utvidet forstand. Jeg ser frem til å komme i gang og å bli kjent med kunder og markedet i Vestfold. Jeg ønsker å gjøre en forskjell, både i Feiring og for miljøet. Med Feiring i ryggen og de føringene de har lagt så langt er mye mulig, avslutter han.

Trond Espen er ambesiøs og løsningsorientert, og vi er overbevist om at han er den rette til å videreføre Feiring-konseptet i denne regionen. Med Trond Espen på laget ser vi frem til å finne bærekraftige løsninger for våre kunder og lokalsamfunn, avslutter Ollendorff.

Trond Espen Giaver

Siste saker