Ola Lier ny daglig leder for Feiring Miljø - Feiring

Ola Lier ny daglig leder for Feiring Miljø

Ola Lier er ny daglig leder for Feiring Miljø

Ola Lier (39) startet 18. august som daglig leder for Feiring Miljø, selskapets virksomhet for ombruk og gjenvinning av overskuddsmasser. 

– Jeg har lenge fulgt med Feiring, og er både ydmyk og stolt over å kunne jobbe i et sterkt faglig miljø med mange flinke mennesker. Jeg ønsker å bruke min kompetanse og erfaring til å skape gode løsninger for å ivareta massehåndteringen – sammen med næringen og grunneiere her i Feiring, sier Lier. 

Han tar over som daglig leder for Feiring Miljø etter Wiktor Johansen, som etter 22 år i Feiring trer ut av lederstolen i Feiring Miljø. 

Feiring ønsker å takke Wiktor for en fantastisk innsats i utviklingen av Feiring Miljø, og for å gi overskuddsmasser et samfunnsnyttig formål. Satsningen skal nå videreutvikles under ledelse av Ola Lier. 

Lier er utdannet landskapsingeniør, og har i tillegg teknisk fagskole innen anlegg. Han har tidligere blant annet jobbet i anleggsgartnerfirmaet Agaia, og har syv års erfaring fra Veidekke. Lier har også sittet som varamedlem i Regional plan for masseforvaltning for Oslo og Akershus. 

– Kravet til forvaltning av masser er større enn noen gang her i landet, men også veldig komplekst. Det stilles blant annet krav til at masser sorteres og gjenbrukes, og dette skal Feiring Miljø være ledende på i årene fremover, sier Lier. 

Fungerende konsernleder i Feiring, Knut Ollendorff er godt fornøyd med å få Lier med på laget, og mener de er heldige som får inn så god kompetanse og erfaring med massehåndtering. I Feiring har vi satt oss et tydelig mål om å forbedre samfunnets ressursutnyttelse gjennom å gjøre massehåndteringen til våre kunder enkelt og bærekraftig. Med Ole på laget styrker vi denne satsningen, avslutter han.

Siste saker