Robert Norbeck gir seg i Feiring - Feiring

Robert Norbeck gir seg i Feiring

Etter fem år i Feiring slutter Robert Norbeck i jobben som daglig leder i Feiring Bruk. Nå er jakten etter hans etterfølger i gang. 

– Det er alltid trist når dyktige kollegaer slutter. Robert er faglig utrolig sterk og en trygg leder som har vært viktig for å løfte Feiring til der vi er i dag. I tillegg er han et fint menneske som både ser og bryr seg om folka rundt seg, som bidrar til at hverdagen til kollegaene blir litt bedre hver dag. Vi skulle naturligvis gjerne hatt med Robert videre, men har forståelse for at han ønsker å prøve noe nytt. Vi er veldig glad for tiden vi har hatt sammen og kommer til å heie på Robert videre, sier Margrethe Ollendorff Lien, konsernleder i Feiring. 

Norbeck har i flere år jobbet som leder for Feiring Asfalt, før han i vår ble daglig leder for Feiring Bruk. Han synes det er trist å forlate selskapet, men forteller at han har stor tro på  Feiring og selskapets utvikling fremover. 

– Det er vemodig, for jeg har hatt fem veldig fine år i Feiring og har blitt veldig glad i alle de fine menneskene som jobber her, men nå er tiden inne for meg for å utforske nye muligheter. Feiring er en kunnskapsbedrift med utrolig mye kompetanse samlet på ett sted, og jeg er helt sikker på at de vil fortsette i samme tempo og lykkes med målene som konsernet har satt, forteller han.

Med Norbeck på vei ut dørene starter jakten på hans etterfølger. Til en ny leder er på plass vil Knut Harald Ollendorff fungere i hans rolle. 

– Nå skal vi først og fremst ta oss god tid med å finne den rette kandidaten til å ta over etter Robert. Feiring er en attraktiv arbeidsplass med dyktige mennesker og mange spennende prosjekter, så jeg har store forventninger til at vi skal finne en god etterfølger – som passer Feiring og jobben godt. 

– I mellomtiden er Feiring Bruk i trygge hender med Knut Harald Ollendorff. Han var daglig leder i Feiring Bruk tidligere og kjenner både selskapet og folka bedre enn de fleste, avslutter Margrethe Ollendorff Lien.

Siste saker