Er du Feirings nye formann? - Feiring

Er du Feirings nye formann?

Hadeland pukkverk har i mange år hatt god produksjon, men ser nå et langt større potensiale og økt behov i markedet. For å sikre god drift og utvikle produksjon i årene fremover, søker vi nå etter Feirings nye formann til Hadeland Pukkverk.

Søknadsfrist: 31.07.2020

Formann til Hadeland Pukkverk
Produksjonen på Hadeland Pukkverk startet i 1988 og ble tatt inn i Feiring-konsernet i 1996. Forekomstene i pukkverket har svært høy kvalitet og er anerkjent til bruk i toppdekker som veg, jernbane og andre dekker med svært slitesterke behov. Pukkverket har i mange år hatt god produksjon, men ser nå et langt større potensiale og økt behov i markedet. For å sikre god drift og utvikle produksjon i årene fremover, søker vi nå etter Feirings nye formann til Hadeland Pukkverk.

Prioriterte arbeidsoppgaver
Du vil være ansvarlig for all produksjon, maskiner og like viktig er å være leder for de ansatte ved pukkverket, gjennom tett oppfølging og veiledning. Du er vant til å utnytte de ressursene du har tilgjengelig, og hele tiden holde fokus på optimalisering og effektivisering av produksjonen og relevante arbeidsprosesser. Du kjenner godt til vedlikehold av maskiner og produksjonsutstyr fra anleggsbransjen. Du har erfaring fra HMS/KS arbeid. Samtidig er du opptatt av å spille dine kollegaer gode. Du vil samarbeide tett med øvrig produksjonsledelse og salgsapparatet.

Viktigste kvalifikasjoner
Først og fremst ønsker vi at du har erfaring fra lignende rolle i lignende bransje. Du ønsker kanskje å ta steget opp med mer fokus på ledelse og styre pukkverket til nye høyder slik du kanskje ikke har fått mulighet til før. Har du mekanisk interesse og erfaring med anleggsmaskiner, gjerne innen steinknusing, samt evner å kombinere dette med gode lederegenskaper, tror vi du har gode forutsetninger for å trives og lykkes.

Feiring konsernet tilbyr
Du vil raskt bli operativ, men det er viktig for oss at du får en god onboarding. Den første tiden vil du få grundig opplæring, og du vil god og tett oppfølging av ledelsen for å lære deg produksjonen og virksomheten. Det vil bli gitt ledertrening. Ansettelsen vil bli i Hadeland Pukkverk AS som inngår som del av Feiring-konsernet.

Feiring er svært opptatt av å ivareta de ansattes trivsel og interesser. Gjennom et godt utvalg av muligheter som videreutdanning, kursing, trening, firmahytte og andre sosiale forhold er det med god grunn at de aller fleste blir lenge i konsernet. Denne rollen er en attraktiv stilling i et solid familieeid konsern i en spennende marked med stort potensiale.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og uforpliktende samtale, hvor vi kan utforske dine muligheter. Vi holder ditt navn konfidensielt dersom ønskelig. Vi ser frem til å høre fra deg.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Dfind, Henrik Hummel (954 28 242) og Ingrid Endresen Thorseth (988 31 630). I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi også om at du laster opp søknadsbrev. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. På grunn av ferie i juli, vil vi komme tilbake til deg i begynnelsen av august med videre fremdrift.

Om arbeidsgiveren
Feiring AS er et familieeid konsern som har sin opprinnelse i pukk- og grusindustrien. Virksomheten er en av landets ledende leverandører med 11 stasjonære pukkverk og 20 mobile knuseenheter med en årlig totalproduksjon produksjon på ca. 4 millioner tonn. I tillegg er konsernet en betydelig aktør innen asfalt produksjon, mottak av gravemasser og salg av geosynteter. Konsernet omsetter for ca. 670 millioner og har ca. 190 ansatte.

Anlegget startet opp i 1988, og ble overtatt 100% av Feiring i 1996. Forekomstene leverer materialer til betong og asfalt med meget god slitesterkhet.

Hadeland Pukkverk bryter på en trakytt, som er en finkornet vulkansk bergart. Dette er en bergart som har meget gode egenskaper både mot abrasive og mekaniske påkjenninger.

Materialet fra Hadeland pukkverk egner seg derfor også godt i toppdekker/slitedekker i asfalt. Forekomsten er homogen og av jevn kvalitet. Materiale fra Hadeland Pukkverk har også meget gode egenskaper brukt som jernbaneballast