Regnskapsmedarbeider - Feiring

Regnskapsmedarbeider

Feiring AS søker nå etter en nysgjerrig og fremoverlent regnskapsmedarbeider som vil ha ansvaret for regnskapsføringen i flere av våre selskaper. Du vil få en bred rolle hvor du vil være i kontakt med flere deler av organisasjonen, og du vil være ansvarlig for regnskapsføring fra A til Å for de selskapene du vil få ansvar for.

Søknadsfrist: 16.08.2024

Feiring er et familieeid norsk industrikonsern som har virksomhet innenfor forretningsområdene pukkverksdrift, asfaltproduksjon, drift av mottak for rene gravemasser, salg av geosynteter og tomte- og eiendomsutvikling. Konsernet består i dag av 15 selskaper og samlet omsetning er på NOK 700 – 750 millioner. Vår ambisjon er å gjøre masseforvaltning enkelt, lønnsomt og bærekraftig slik at våre kunder kan bygge Norge. Vi står i dag helt i bresjen av skiftet fra en grå til grønn hverdag og jobber kontinuerlig med å forbedre og profesjonalisere oss. Hele Feiring konsernet er på en spennende reise hvor vi ønsker å bygge moderne fremoverlente funksjoner som støtter og utfordrer våre og andres tanker om hvordan en fremtidsrettet bærekraftig masseforvalter ser ut.  

Feiring AS søker nå etter en nysgjerrig og fremoverlent regnskapsmedarbeider som vil ha ansvaret for regnskapsføringen i flere av våre selskaper. Du vil få en bred rolle hvor du vil være i kontakt med flere deler av organisasjonen, og du vil være ansvarlig for regnskapsføring fra A til Å for de selskapene du vil få ansvar for. Her vil du sammen med resten av det dyktige teamet på økonomi jobbe kontinuerlig med å levere regnskapstall og innsikt av høyeste kvalitet slik at vi kan bygge en økonomifunksjon som kan operere som en «beslutningskatalysator» for resten av organisasjonen. Stillingen rapporterer til Økonomisjef.   

 

Sentrale oppgaver vil bl.a. omfatte:  

 • Ansvar for regnskapsføring fra A til Å for flere av selskapene i konsernet 
 • Håndtering og bokføring av inngående og utgående faktura, inkludert oppfølging av innbetalinger og utbetalinger. 
 • Innrapportering og oppfølging av MVA. 
 • Forberede og bistå i periodeavslutninger/årsavslutning i samarbeid med økonomisjef, herunder gjøre regnskaper og tilhørende dokumentasjon klar for revisjon 
 • Utføre periodiske avstemminger og kontroll av resultat og balanse, herunder sørge for korrekte periodiseringer og avsetninger 
 • Bidra til løpende forbedringer av rutiner og systemer 
 • Ad hoc regnskapsoppgaver og prosjekter 

Hvem er du? 

Vi ser etter en person som trigges av kontinuerlig forbedring og som er nysgjerrig på mulighetene som ligger innenfor bruk av teknologi for å effektivisere måten vi jobber på. Vi tror at du er en person som trives med å utfordre det etablerte, og som ikke er redd for å gjøre endringer der det er behov. Du har solid erfaring med regnskapsføring, og du har erfaring med å ta selskaper gjennom årsoppgjørsrevisjon. Du trives sammen med andre mennesker, og du kommuniserer godt på tvers i organisasjonen. Denne stillingen vil være et kontaktpunkt for avdelinger og selskaper internt så vi tror du lett bygger relasjoner og klarer å skape et engasjement og entusiasme rundt deg. Du er trygg og tydelig, og du er stolt av den jobben du gjør og de resultatene du leverer.  

Formelt har du relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innen økonomi, men relevant erfaring kan dekke opp for evt. mangel av dette.

 

Hva vi kan tilby? 

 • En sentral rolle i økonomifunksjonen i et markedsledende konsern innenfor sin bransje. 
 • En stilling i et konsern med langsiktige eiere som også påvirker vår hverdag og vårt fokus – vi jager ikke kvartaler, vi utvikler selskapet for neste generasjon. 
 • Gode muligheter for å styre utvikling av egen rolle fremover. 
 • Stor grad av fleksibilitet og autonomi i rollen, hvor familieliv og fritid er høyt verdsatt. 
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger 
 • Din kontorplass er på Lørenskog hvor vi har hyggelige og freshe lokaler med treningsrom og god kantine.
   

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Økonomisjef Line Vinje på 92 65 12 52

Søknad sendes innen fristen til line.vinje@feiring.no