Vi søker driftsleder til Feiring Asfalt - Feiring

Vi søker driftsleder til Feiring Asfalt

Som operativ Driftsleder vil du ha ansvaret for produksjon, drift og vedlikehold, samt personalansvar for et team på 10 personer. Vi søker en leder som håndterer tidvis hektiske arbeidsdager med mange varierte oppgaver. Du vil være en viktig del av et viktig team på 10 personer hvor alle bidrar og heier på hverandre. 

Søknadsfrist: snarest

Feiring Asfalt er Norges eneste uavhengige asfaltleverandør og største leverandør i Oslo. Som en del av Feiring-konsernet startet Feiring Asfalt opp i 2004 og produserer omtrent 300.000 tonn asfalt i året.

Nå søker vi en ny Driftsleder til asfaltanlegget på Lørenskog.

Som operativ Driftsleder vil du ha ansvaret for produksjon, drift og vedlikehold, samt personalansvar for et team på 10 personer.
Vi søker en leder som håndterer tidvis hektiske arbeidsdager med mange varierte oppgaver. Du vil være en viktig del av et viktig team på 10 personer hvor alle bidrar og heier på hverandre. 

Dine oppgaver vil inkludere blant annet:

  • planlegging av produksjon og vedlikehold
  • oppfølging av drift
  • personalansvar
  • kundekontakt
  • koordinering av skift- og arbeidsplaner
  • bestillinger

Du vil også jobbe tett med laboratoriet for å sikre produksjonskvaliteten, samt ivareta HMS i samarbeid med vårt verneombud.
Det vil være administrativt arbeid som gjør at du vil tilbringe mye av tiden på ditt kontor i administrasjonen, samtidig kreves det tett oppfølging og tilstedeværelse på anlegget. Vi er et lite team hvor alle hjelper alle og periodevis vil du også delta i produksjon/vedlikehold.

Din bakgrunn
Vi ser etter noen med teknisk forståelse og erfaring, gjerne med bakgrunn som industrimekaniker eller lignende, men det er ikke et krav.
Erfaring med arbeidsledelse er også ønskelig, men heller ikke et krav.
Vår ideelle kandidat er opptatt av sikkerhet, kan håndtere flere oppgaver samtidig, fremmer positivitet, er tydelig, løsningsorientert og strukturert.
Vi håper du også er glad i å både snakke og lytte til folk, er resultatorientert, fleksibel, god til å delegere og er inkluderende.
Har du erfaring med kjøring av hjullaster og dumper, er det ett pluss.

Jobb hos Feiring Asfalt
Vi tilbyr et godt og uformelt arbeidsmiljø med dedikerte og hyggelige kollegaer.
Du vil få gode betingelser, mulighet for utvikling og økt ansvar, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Føler du at dette beskriver deg, ikke nøl med å ta kontakt – vi ser frem til å høre fra deg!

Rekrutteringsprosessen utføres av Mastil AS. Kontakt Tommy Svendsen på telefon 96622717 eller Monica Skutlaberg Helt på telefon 90020167 hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen.
Vi tar gjerne en hyggelig prat med deg!

Søkere blir behandlet fortløpende.