Sommerkampanje

05.07.2019, 15:57
grefsrud

Sommerkampanje

05.07.2019, 15:57

Skal du pusse opp fremfor å ligge på stranden? Vi har nå kampanje på utvalgte produkter til oppussing utendørs; enten det er til gårdsplassen, hageganger eller toppdekke på vei og parkeringsplasser. Hos oss finner du det du trenger av asfaltgranulat, Tensar TriAx, singel og fiberduk. Men, husk å slappe av litt også!

Kampanjen gjelder kun for Feiring Bruk avd. Lørenskog
Periode: Juli
(Alle priser er eks. mva.)

asfaltgranulat

Asfaltgranulat støver svært lite, binder bra og holder over lang tid. Asfaltgranulaten har i tillegg stort potensiale for besparelse av ressurser og er et mer miljøvennlig valg for å minske mengden asfalt som kastes. Bruksområder: Toppdekke på vei og parkeringplasser.

Hos oss får du nå asfaltgranulat 0/18 mm til kr 49,- pr tonn.

fiberduk

Skal du pusse opp innkjørsler eller uteplasser kan Tensar TriAx brukes til forsterkning av veien. Geonettet stabiliserer og øker bæreevnen, gjerne sammen med asfaltgranulat.

Tensar TriAx: 130S (4 x 75m): 15,53 kr per m2
Tensar TriAx: 150 (4 x 75): 21,37 per m2

strøsingel

Singel er ren stein (uten finstoff) og har en karakteristisk grå eller gråblå farge. Byggeråstoffet passer godt til å bruke på gårdsplassen, i hagegangen eller til oppretting før støping.

Singel: 4/8mm (vasket): 99 kr per tonn

fiberduk

Om du skal fylle gårdsplassen med singel anbefaler vi at du dekker underlaget med fiberduk. Den er også super til drenering rundt hus da produktet stabiliserer, drenerer og forhindrer ugress.

Prisen på fiberduk i størrelsene 1 x 25 m og 2,25 m er på kr 8,80 pr m3.

Vi ønsker deg velkommen til oss på Feiring Bruk og ønsker deg en god sommer!

DelE-postPrint