Lørdagsåpent for privatkunder på Lørenskog - Feiring

Lørdagsåpent for privatkunder på Lørenskog

Fra og med 22. april har vi lørdagsåpent for privatkunder på Lørenskog.

Alle lørdager fra 22. april – 1. sept (med unntak av pinseaften og de 3 siste ukene i juli) vil Ali stå klar til å hjelpe deg.

Åpningstid kl. 08.00 – 13.00

I våre privatbinger finner du følgende produkter:

Hagemix jord er Grønn Vekst sin beste kompostbaserte jord. Hage-Mix® er en stabil all-round jord som er lett å arbeide med og gir et tiltalende uttrykk i bedet, busker og småtrær. Ved etablering av kjøkkenhage, bærbusker og andre matnyttige vekster er det denne jorda du skal velge.

Bark Blandingsbark av gran og furu. Egner seg til dekking i bed og hekker. Med duk under holder du ugresset unna lenger. Ugressduk får du også kjøpt hos oss.

Stensand 0/4 brukes til underlag for hellelegging, brostein, belegningsstein. Stensand 0/4 mm gir mindre maurplager enn ved bruk av natursand. Egner seg også godt for idrettsbaner og travbaner.

Pukk 4/8 egner seg godt for strøing. Brukes også som oppretting for støping og underlag til terrasser og hageganger.

Pukk 8/11 egner seg veldig godt på gårdsplasser, parkeringsplasser, oppstillingsplasser, underlag til terrasser og hageganger. Pukk 8/11 mm kan også brukes til oppretting før støping. Pukk 8/11 er lett å jobbe med for hånd og er drenerende.

Subbus 0/22 egner seg godt til reparasjon av grusveier og oppretting av uteareal som for eksempel parkeringsplasser. Subbus 0/22 mm legges ofte som underlag før hagesingel 8/11 mm.

Pussesand/Byggbar lekesand er natursand og egner seg godt som sandkassesand. Sanden er vasket slik at man ikke blir så klinete.

Støpsand 0/8 Støpesand 0/8 mm egner seg godt som tilslag til betong og større og mindre støpearbeider.

Ugressduk hindrer sollys i å trenge ned til underliggende jord, slik at det ikke vil vokse opp vegetasjon der den ligger. Hos oss får du kjøpt 1x25m og 2x25m.

Fiberduk både 1x25m og 2x25m.

Tensar Geolock, Geonett for mindre prosjekter, 2x25m

Siste saker